Prikazujemo 1–12 od 386 rezultata

EGO POWER+ 50CM BATERIJSKA KOSILICA SA POGONOM IN METALNIM KUČIŠTEM, KIT (KOMPLET)

Tehnološki napredna u svakom pogledu. Svaka kosilica opremljena je nevjerojatnom snagom, jednakom ili većom od benzinskih. Li-ionska baterija od 56 V prva je u industriji, sa snagom koja premašuje snagu baterije od 40 V za više od 40%, pružajući iznimnu snagu bez buke i ispušnih plinova. Automatska prilagodba brzine na odabranim modelima pruža optimalnu brzinu košnje za maksimalno trajanje baterije i održava ravnomjerne rezultate košnje u različitim uvjetima. Funkcija 3-u-1 omogućuje vam ispust, skupljanje ili malčiranje pokošene trave (kompleti za malčiranje prodaju se zasebno), a LED svjetla pomoći će vam da iskoristite što više od dana. Učinkovit sustav skupljanja trave koristi sav dostupan prostor u vreći tako da se ona rjeđe prazni. A kad završite, sklopiva izvedba olakšat će vam čišćenje i skladištenje. Velika širina rezanja savršena je za precizno košenje srednje velikih i velikih vrtova. Samohodna kosilica s automatskom prilagodbom brzine rezanja, idealna za velike travnjake i travnjake na strmini. Uključuje veću vreću za skupljanje vlati zapremnine 60 l. Uključuje kosilicu, 5,0 Ah bateriju i brzi punjač.   Akcija traje do 30.04.2024. ili do isteka zaliha.

Honda motorni trimer UMK 435 U

Motorne kose pogonjene Honda motorima GX35 su čiste, tihe i jednostavne za uporabu. Koliko god je posao izazovan ili naporan – postoji jedna motorna kosa upravo za vas. Honda četverotaktni motori nisu samo najkompaktniji i najpouzdaniji od svoje vrste, već pomažu u smanjenju mehaničke buke, vibracija i emisija. Izuzetno su upravljivi i dolaze s podesivim pojasom za maksimalnu udobnost. Akcija traje do 30.04.2024. ili do isteka zaliha.

Karcher adapter za vrtno crijevo

16.19  (121.98 kn)
Adapter za priključenje vrtnog crijeva služi za direktno priključenje svih Kärcher četki i spužvi za čišćenje na vrtna crijeva sa sustavom brze spojke. Regulacija vode i zaustavljanje vode izvodi se izravno na adapteru.

Karcher baterijski usisavač VC 6 Cordless ourFamily

Čišćenje doista može biti tako jednostavno: s VC 6 Cordless ourFamily usisavačem, usisavanje postaje prava radost. Mnoge pametne značajke uključuju pražnjenje spremnika za prašinu jednim klikom, funkciju pojačanja, ergonomski dizajn za čišćenje na teško dostupnim mjestima i LED svjetla na aktivnoj podnoj mlaznici, što čini prašinu vidljivijom i jamči pouzdano sakupljanje prljavštine. Ostale prednosti uključuju tihu glasnoću rada i lako čitljiv zaslon statusa baterije, koji prikazuje status baterije i relevantne poruke u bilo kojem trenutku. Tu je i praktična značajka Power Lock, koja uklanja potrebu za stalnim držanjem tipke za napajanje. Zahvaljujući zidnom nosaču s ugrađenom funkcijom punjenja, odlaganje i punjenje usisavača ne može biti jednostavnije. Snažni BLDC motor (250 W) u kombinaciji s naponom baterije od 25,2 V olakšava naporan posao usisavanja.

Karcher komplet krpa od mikrovlakana za kuhinju

40.68  (306.50 kn)
Komplet visokokvalitetnih krpa od mikrovlakana za savršenu čistoću na području cijele kuhinje. 2 podne krpe od mikrovlakana za podnu mlaznicu EasyFix osiguravaju blistavo čist pod u kuhinji. Putem sustava čičaka moguće ih je jednostavno i brzo fiksirati na podnu mlaznicu EasyFix te ih skinuti bez dodira s nečistoćom. Uz pomoć abrazivne navlake od mikrovlakana za ručnu mlaznicu moguće je bez puno truda odstraniti čak i tvrdokorne nečistoće (npr. na ploči za kuhanje). a uz pomoć krpi od mikrovlakana za plemeniti čelik, sve površine od plemenitog čelika zablistat će novim sjajem.

Karcher komplet krpa od mikrovlakana za kupaonicu

43.69  (329.18 kn)
Savršena čistoća u kupaonici: uz pomoć kompleta krpa od visokokvalitetnih mikrovlakana za kupaonicu. Dvije krpe od mikrovlakana za pod, za podnu mlaznicu EasyFix, osiguravaju blistavo čist pod u kupaonici, a putem sustava čičaka moguće ih je jednostavno i brzo fiksirati na podnu mlaznicu EasyFix te ih skinuti bez dodira s nečistoćom. Uz pomoć abrazivne navlake od mikrovlakana za ručnu mlaznicu moguće je bez puno truda odstraniti čak i tvrdokorne ostatke kamenca i sapuna. Zahvaljujući krpi za poliranje od mikrovlakana, ogledala i druge glatke površine zablistat će novim sjajem.

Karcher mesingani priključak slavine G3/4 s G1/2-reduktorom

8.15  (61.41 kn)
Kvalitetni mesingani priključak slavine G3/4 s G1/2-reduktorom za priključenje na dvije veličine navoja. S praktičnim gumenim prstenom na drški za jednostavno rukovanje i bolje fiksiranje. Nova Kärcher mesing linija za poluprofesionalnu uporabu u vrtu osvaja svojom kvalitetom, koja je dorasla svakom pritisku. Kvalitetna obrada i robusni materijal jamče posebno dug životni vijek - čak i kod intenzivnog korištenja. Jer navodnjavanje s Kärcherom je pametno navodnjavanje!

Karcher parni čistač SC 2 EasyFix

151.79  (1,143.66 kn)
Jednostavan i intuitivan za korištenje početni parni čistač SC 2 EasyFix nudi regulaciju pare u dva koraka za prilagođavanje intenziteta pare površini i razini prljavštine. Praktično odlaganje pribora na uređaju kao i parkirno mjesto za podnu mlaznicu korisni su detalji za još praktičnije čišćenje parom. Podna mlaznica EasyFix s fleksibilnim spojem jamči izvrsnu ergonomiju i zahvaljujući tehnologiji lamela osigurava savršene rezultate čišćenja. Zahvaljujući praktičnom sustavu kuka i petlja, krpa za čišćenje poda može se brzo i jednostavno pričvrstiti na podnu mlaznicu i ponovno ukloniti bez potrebe da dođe u dodir s prljavštinom. SC 2 EasyFix čisti potpuno bez kemikalija i može se koristiti univerzalno. Temeljito čišćenje s Kärcher parnim čistačem uklanja do 99,999% virusa* i 99,99% svih uobičajenih kućanskih bakterija** s tipičnih tvrdih površina u kućanstvu. Pomoću raznih dodataka higijenski se čiste pločice, ploče za kuhanje, nape pa čak i najmanji otvori. Čak se i tvrdokorna prljavština pouzdano uklanja.

Karcher parni čistač SC 3 EasyFix

201.99  (1,521.89 kn)
SC 3 EasyFix je najbrži parni čistač i spreman je za rad nakon vremena zagrijavanja od 30 sekundi. Spremnik za vodu može se napuniti tijekom korištenja za nesmetano čišćenje. Uložak za uklanjanje kamenca samostalno uklanja kamenac iz vode, čime se produljuje životni vijek. Kärcher SC 3 EasyFix čisti bez kemikalija i može se koristiti bilo gdje u domu. Može se koristiti na svim vrstama tvrdih površina u kućanstvu. Temeljito čišćenje s Kärcher parnim čistačem uklanja 99,999% virusa* i 99,99% svih uobičajenih kućanskih bakterija** s tipičnih kućanskih tvrdih površina. Njegov opsežni pribor daje higijenske rezultate pri čišćenju pločica, ploča za kuhanje, napa, čak i najmanjih pukotina – uklanjajući i tvrdokornu prljavštinu. Također dolazi s EasyFix podnom mlaznicom s fleksibilnim zglobom za izvrsnu ergonomiju i lamelnom tehnologijom za savršene rezultate čišćenja. Koristeći praktičan sustav kuke i petlje, krpa za čišćenje poda može se bez napora pričvrstiti na podnu mlaznicu i ukloniti bez potrebe da dođe u dodir s prljavštinom. Pomoću dvostupanjske regulacije pare, intenzitet pare može se prilagoditi površini. Spremište pribora i parkirno mjesto za podnu mlaznicu.

Karcher parni čistač SC 4 DELUXE

367.19  (2,766.59 kn)
Parni čistač SC 4 Deluxe čisti snažno pri 4,0 bara i uklanja do 99,999% virusa* i 99,99% svih uobičajenih kućanskih bakterija** na tvrdim površinama. Spremnik se može ukloniti i trajno puniti, što jamči nesmetano čišćenje. Iznimno veliki integrirani pretinac za pohranu pribora jamči praktično pohranjivanje pribora, kabela i crijeva izravno na uređaju. Ostale značajke uključuju osvijetljenu LED traku za prikaz načina rada, EasyFix podnu mlaznicu s fleksibilnim spojem za maksimalnu ergonomiju, inovativnu tehnologiju lamela, praktični sustav na kuku i petlju za krpu za čišćenje poda i razne dodatke za uklanjanje tvrdokorne prljavštine. na pločicama, pločama za kuhanje i napama te u pukotinama i spojevima. Pomoću trostupanjske regulacije pare protok pare uvijek se može savršeno prilagoditi površini i prljavštini. Predviđeno vrijeme dostave 4-5 tjedna

Karcher parni čistač SC 4 EasyFix

293.49  (2,211.30 kn)
Parni čistač SC 4 EasyFix nudi visoku razinu praktičnosti, može se pohvaliti integriranim pretincem za odlaganje kabela, pretincem za odlaganje pribora i parkirnim mjestom za podnu mlaznicu. Podna mlaznica EasyFix jamči izvrsnu ergonomiju zahvaljujući svom fleksibilnom spoju, dok tehnologija lamela omogućuje blistavo čisti rezultati. Koristeći praktičan sustav kuke i petlje, krpa za čišćenje poda može se brzo i jednostavno pričvrstiti na podnu mlaznicu i ponovno ukloniti bez potrebe da dođe u dodir s prljavštinom. Koristeći dvostupanjsku regulaciju pare, intenzitet pare se može prilagoditi površini i prljavštini. Širok izbor dodataka brzo će učiniti da pločice, ploče za kuhanje, nape i najmanji otvori zasjaju kao novi – uklanjajući i najtvrdokorniju prljavštinu .Spremnik za vodu koji se može trajno puniti i ukloniti omogućuje nesmetano čišćenje. SC 4 EasyFix čisti bez kemikalija i može se koristiti praktički bilo gdje u domu. Temeljito čišćenje s Kärcher parnim čistačem uklanja 99,999% virusa* i 99,99% svih uobičajenih kućanskih bakterija** s tipičnih kućanskih tvrdih površina.

Karcher parni čistač SC 5 EasyFix IRON PLUG

472.29  (3,558.47 kn)
Čišćenje i peglanje? Punom parom naprijed! Nema problema za Kärcher SC 5 EasyFix. To je zato što najsnažniji parni čistač u svojoj klasi (tlak pare od 4,2 bara) također dolazi s mogućnošću povezivanja za glačalo pod pritiskom. Temeljito čišćenje s Kärcher parnim čistačem uklanja 99,999% virusa* i 99,99% svih uobičajenih kućanskih bakterija** s tipičnih kućanskih tvrdih površina. Korištenjem raznih dodataka, pločice, ploče za kuhanje, nape i čak i najmanji otvori postat će besprijekorno čisti, bilo da se radi o laganoj ili tvrdokornoj prljavštini. EasyFix podna mlaznica s fleksibilnim spojem omogućuje ergonomski rad. A tehnologija lamela jamči savršene rezultate čišćenja. Krpa za čišćenje poda može se jednostavno pričvrstiti na podnu mlaznicu i ponovno ukloniti bez potrebe da dođe u dodir s prljavštinom. Funkcija VapoHydro još lakše uklanja tvrdokornu prljavštinu dodavanjem tople vode. Intenzitet pare se može prilagoditi površini i prljavštini. Odvojivi spremnik za vodu može se stalno puniti – za nesmetano čišćenje. Dodatni dodaci: integrirani pretinac za odlaganje kabela, pretinac za odlaganje pribora, parkirno mjesto za podnu mlaznicu.