BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPNJU IZNAD 300€

O nama

Brišart d.o.o. (ex. Brišar Servis d.o.o.) je tvrtka koja se uspješno bavi prodajom i servisiranjem strojeva za čišćenje i održavanje privatnih, komercijalnih i javnih površina. Imamo dugogodišnje iskustvo i reputaciju u u svim sektorima gospodarstva, pružajući svojim klijentima najbolja rješenja za čišćenje i održavanje higijene prostora. Naša priča započela je davne 1994. godine plasmanom kvalitetnih Kärcher proizvoda na tržište RH. Do danas smo se održali na samom vrhu i ne stajemo. Sa ponosom možemo reći da rebranding koji smo napravili ove godine predstavlja našu posvećenost unaprjeđenju naših proizvoda i usluga kako bi klijentima osigurali još kvalitetnije i učinkovitije proizvode za čišćenje.
Brišart simbolizira našu predanost stvaranju umjetnosti čišćenja, pružajući klijentima vrhunske proizvode i usluge koje su dostupne na tržištu.

Za sve strojeve i uređaje, osim prodaje, nudimo i mogućnost kratkoročnog i dugoročnog najma, što Vama kao korisniku optimizira troškove eksploatacije, omogućava fiksni godišnji trošak, a sve izdatke vezane za servisiranje i održavanje preuzimamo mi kao najmodavac.

Brišart – Umjetnost Čišćenja želi biti vaš pouzdan partner u održavanju čistoće i higijene prostora..

Za sva dodatna pitanja rado stojimo na raspolaganju, a za dodatne informacije o načinima financiranja, servisu, najmu, prezentaciji i sl., ili za jednostavan savjet kako bi Vam pomogli odabrati najbolje rješenje za vaše potrebe, možete nas kontaktirati u svakom trenu.

Vaš Brišart
Mjesto gdje čišćenje postaje umjetnost

Košarica
Sign in

No account yet?

Facebook Instagram

Upit za proizvod

Traženi proizvod je profesionalne namjene i kao takav ga ne prodajemo putem webshopa jer proces prodaje uključuje dostavu, sastavljanje i obuku. Molimo vas da ispunite formu kako bismo vam poslali ponudu. Vaš Brišart. brisart_logo
0 Lista želja