Prikazuje se svih 6 rezultata

Sprintus EEM 13 R uređaj sa jednim diskom

Praktičan ekscentrični stroj s jednim diskom. Kupaonice, kade, svlačionice, stepenice, tvrde površine i tepisi.  EEM 13 R ekscentrični single disk stroj idealan je za čišćenje malih površina i kutova zbog svoje kompaktne konstrukcije i jednostavnog rukovanja. Sa svojom nominalnom težinom od 12,7 kg, također je prikladan za korištenje na stubištima. Ekscentrični prijenos osigurava učinkovito čišćenje i sigurno manevriranje bez problema i naprezanja. Veliki gumeni kotači omogućuju praktičan transport bez ostavljanja tragova na svježe očišćenoj površini. Pomoću priloženog pribora možete čistiti tvrde površine, podove od sjajnog kamena i parketa, pa čak i šamponirati tepihe.

Sprintus Hercules uređaj sa jednim diskom

Hercules stroj s jednim diskom dizajniran je za izuzetno tih rad. To je robustan stroj s jednim diskom kojim se lako rukuje u višem srednjem segmentu. Sa svojom velikom, jednostavnom i ergonomskom kontrolom, stroj se može lako upravljati i savršeno je prikladan za intenzivno, osnovno čišćenje i čišćenje. Snažan čelični planetarni prijenosnik bez održavanja s kapacitetom od 175 o/min uvijek ima dovoljno rezervi za brzo i temeljito čišćenje svih tvrdih površina kao i za šamponiranje tekstilnih površina. Sa svojom velikom ukupnom težinom od 48 kg i dva dodatna utega od 14 kg, ukupna težina stroja može se lako povećati na 76 kg u bilo kojem trenutku prema potrebi. Idealni uvjeti za temeljito čišćenje tvrdokornih mrlja i prljavštine. Hercules vam nudi izdržljiv, pouzdan i snažan svestrani uređaj za fleksibilnu primjenu na svim površinama s izvanrednim omjerom cijene i učinka. Stroj je standardno opremljen kompletnim priborom, uključujući spremnik svježe vode od 12 litara, držač jastučića, kao i jednu četku za šamponiranje i jednu četku za ribanje.

Sprintus Titan uređaj sa jednim diskom

Orbitalni stroj visokih performansi s izvrsnim rezultatima čišćenja i sigurnim radom. Orbitalna tehnologija kombinira dvije vrste gibanja kako bi se postigao veći mehanički učinak čišćenja uz smanjenje upotrebe kemije i zaštitu okoliša. Međudjelovanje ekscentričnih i rotirajućih pokreta stvara poseban učinkovit uzorak čišćenja i po tome se razlikuje od klasičnih strojeva s jednim diskom, koji izvode čisto rotacijsko kretanje. Što se tiče glatkog rada, orbitalna metoda također ima vrlo pozitivan učinak na rukovanje i omogućuje upravljanje strojem na siguran način bez umora u svakom trenutku. Čak i neiskusni korisnici mogu se brzo upoznati s Titanom i postići izvrsne rezultate rada u najkraćem mogućem vremenu. Područja primjene u osnovnom i održavanju čišćenja, poliranja i ribanja na svim podnim oblogama (tepih, kamen, PVC, drvo, sigurnosne pločice) su gotovo neograničena.

Sprintus Zeus uređaj sa jednim diskom

Novi Zeus čistač podova s jednim diskom remek je djelo ergonomije i inovacije za izazovno, profesionalno čišćenje tvrdih površina i tekstilnih podnih obloga.

Wetrok Monomatic LS uređaj sa jednim diskom

Za ribanje, čišćenje raspršivanjem, brušenje, šamponiranje, podmazivanje i osnovno čišćenje širokog spektra podova, s dodatnim priborom.

Sprintus EM 17 EVO uređaj sa jednim diskom

EM 17 EVO je savršen za svakodnevnu upotrebu . Spremnik za vodu od 10 litara osigurava brz i ugodan rad.   #samponirka 
Za sve  tvrde površine ili tekstilne podne obloge, Kärcher i Sprintus  Vam zajamčeno nudi odgovarajući stroj s jednim diskom.