Prikazuje se svih 6 rezultata

Sprintus EEM 13 R uređaj sa jednim diskom

686.13  (5,169.65 kn)
Praktičan ekscentrični stroj s jednim diskom. Kupaonice, kade, svlačionice, stepenice, tvrde površine i tepisi.  EEM 13 R ekscentrični single disk stroj idealan je za čišćenje malih površina i kutova zbog svoje kompaktne konstrukcije i jednostavnog rukovanja. Sa svojom nominalnom težinom od 12,7 kg, također je prikladan za korištenje na stubištima. Ekscentrični prijenos osigurava učinkovito čišćenje i sigurno manevriranje bez problema i naprezanja. Veliki gumeni kotači omogućuju praktičan transport bez ostavljanja tragova na svježe očišćenoj površini. Pomoću priloženog pribora možete čistiti tvrde površine, podove od sjajnog kamena i parketa, pa čak i šamponirati tepihe. UKLJUČENO U ISPORUKU : Spremnik za svježu vodu Srednja četka Mekana četka Držač jastučića Kabel za napajanje od 12 m.

Sprintus EM 17 EVO uređaj sa jednim diskom

1,163.11  (8,763.45 kn)
EM 17 EVO je savršen za svakodnevnu upotrebu . Spremnik za vodu od 10 litara osigurava brz i ugodan rad. Zbog velikih gumiranih kotača, stroj ne ostavlja nikakve tragove, čak ni na ranjivim površinama. UKLJUČENO U ISPORUKU : Spremnik za svježu vodu Srednja četka Mekana četka Držač jastučića Kabel za napajanje od 12 m.  

Sprintus Hercules uređaj sa jednim diskom

1,435.36  (10,814.72 kn)
Hercules stroj s jednim diskom dizajniran je za izuzetno tih rad. Sa svojom velikom, jednostavnom i ergonomskom kontrolom, stroj se može lako upravljati i savršeno je prikladan za intenzivno, osnovno čišćenje. Hercules vam nudi izdržljiv, pouzdan i snažan svestrani uređaj za fleksibilnu primjenu na svim površinama s izvanrednim omjerom cijene i učinka. Stroj je standardno opremljen kompletnim priborom, uključujući spremnik svježe vode od 12 litara, držač jastučića, kao i jednu četku za šamponiranje i jednu četku za ribanje. UKLJUČENO U ISPORUKU : Spremnik za svježu vodu Srednja četka Mekana četka Držač jastučića Kabel za napajanje od 12 m.  

Sprintus Titan uređaj sa jednim diskom

2,336.13  (17,601.57 kn)
Orbitalni stroj visokih performansi s izvrsnim rezultatima čišćenja i sigurnim radom. Međudjelovanje ekscentričnih i rotirajućih pokreta stvara poseban učinkovit uzorak čišćenja i po tome se razlikuje od klasičnih strojeva s jednim diskom, koji izvode čisto rotacijsko kretanje. Što se tiče glatkog rada, orbitalna metoda također ima vrlo pozitivan učinak na rukovanje i omogućuje upravljanje strojem na siguran način bez umora u svakom trenutku. Čak i neiskusni korisnici mogu se brzo upoznati s Titanom i postići izvrsne rezultate rada u najkraćem mogućem vremenu. Područja primjene u osnovnom i održavanju čišćenja, poliranja i ribanja na svim podnim oblogama (tepih, kamen, PVC, drvo, sigurnosne pločice) su gotovo neograničena. UKLJUČENO U ISPORUKU : Spremnik za svježu vodu Srednja četka Mekana četka Držač jastučića Kabel za napajanje od 12 m.

Sprintus Zeus uređaj sa jednim diskom

1,662.24  (12,524.15 kn)
Novi Zeus čistač podova s jednim diskom remek je djelo ergonomije i inovacije za izazovno, profesionalno čišćenje tvrdih površina i tekstilnih podnih obloga. Zeus je iznimno moćan, a opet nevjerojatno tih. Jednostavan je za rukovanje i također omogućuje neiskusnim korisnicima siguran rad, energetski učinkovit i neumoran. Uz to, jednostavan je za transport i štedi prostor kada se skladišti, jer se osovina može jednostavno potpuno sklopiti. UKLJUČENO U ISPORUKU : Spremnik za svježu vodu Srednja četka Mekana četka Držač jastučića Kabel za napajanje od 12 m.

Wetrok Monomatic LS uređaj sa jednim diskom

Za ribanje, čišćenje raspršivanjem, brušenje, šamponiranje, podmazivanje i osnovno čišćenje širokog spektra podova, s dodatnim priborom.

Za sve  tvrde površine ili tekstilne podne obloge, Kärcher i Sprintus  Vam zajamčeno nudi odgovarajući stroj s jednim diskom.