Prikazuje se svih 7 rezultata

Univerzalni odstranjivač mrlja RM 769, 0,5L

33.55  (252.78 kn)
Svestrano i neotrovno univerzalno sredstvo za uklanjanje mrlja RM 769. Sredstvo za uklanjanje mrlja na bazi otapala prikladno je za mrljasto čišćenje svih tekstilnih podnih obloga i presvlaka, kao i za srednje i dubinsko čišćenje tvrdih površina otpornih na otapala, kao što su vrata, stolovi i ostala oprema i pribor. Snažno i ultrabrzo djelujuće sredstvo za uklanjanje mrlja pouzdano uklanja tvrdokorne mrlje koje nisu topive u vodi poput ulja, katrana, kreme za cipele, ljepila ili tinte i impresionira vrlo dobrim rezultatima čišćenja i visokom sigurnošću korisnika.

Crijevo za prskanje/usisavanje 4,0 m, Puzzi

147.96  (1,114.80 kn)
Crijevo za prskanje/usisavanje promjera 32 mm i duljine 4 m. Prikladno za Puzzi raspršivače i usisavače iz Kärchera.

Crijevo za prskanje/usisavanje 2,5 m, Puzzi

94.96  (715.48 kn)
Crijevo za prskanje/usisavanje duljine 2,5 m. Prikladno za Puzzi raspršivače i usisavače iz Kärchera.

Fleksibilna podna mlaznicaza Puzzi

116.13  (874.98 kn)
Za optimizirano čišćenje tepiha Puzzi uređajima za raspršivanje i ekstrakciju, podna mlaznica koju je dizajnirao Kärcher širine 240 milimetara. Mlaznica ima veliki, prozirni dio koji omogućuje praćenje prljave vode koja se usisava te fleksibilnu usisnu traku za najbolje moguće usisavanje. Podna mlaznica dostupna je pojedinačno i uključena u set za čišćenje tepiha za Puzzi uređaje za raspršivanje i ekstrakciju. Za čišćenje tepiha s podnom mlaznicom potreban je pištolj za prskanje/usisavanje. Ako pištolj za prskanje/usisavanje nije uključen u kompletu s vašim Puzzi uređajem, naručite ga zasebno.

Ručka za Puzzi

84.30  (635.16 kn)
Pištolj za raspršivanje/usisavanje razvijen za svestranu upotrebu s mlaznicama za presvlake, pukotine ili podove našeg Puzzi čistača s raspršivanjem. Osobito jednostavan za rukovanje, osigurava čišćenje presvlaka, tepiha i drugih tekstilnih površina bez napora. Integrirani pregledni prozor omogućuje pogled na usisanu prljavštinu u bilo kojem trenutku. S priključkom za crijevo za prskanje/usis u DN 32.

Mlaznica za tapecirane površine za dršku Puzzija

49.71  (374.54 kn)
Praktičan pribor za Vaš uređaj s ekstrakcijom spreja iz serije Puzzi- sa standardnom ručkom, kompaktna mlaznica za tapecirane površine, širine 110 mm i s prozirnim prozorčićem za kontrolu usisane nečistoće u tijeku rada. Zbog male veličine idealno za ekstrakciju spreja u suženim prostorima - primjerice kod čišćenja vozila.

Mlaznica za fuge

38.93  (293.32 kn)
Mlaznica za fuge za ekstrakcijske uređaje za prskanje.