Profesionalni i hobby visokotlačni uređaji Karcher  na hladnu vodu – za brzo i temeljito čišćenje.

Prikazuje se svih 12 rezultata

Karcher visokotlačni perač HD 5/15 CX Plus

Kompaktni, lagani i svestrano primjenjivi visokotlačni čistač s hladnom vodom HD 5/15 CX Plus osvaja odličnom pokretljivošću te je prikladan za rad i u vertikalnom i u horizontalnom položaju. Uređaj ima rafinirani spremnik za pribor, a zahvaljujući cilindarskoj glavi od mesinga i automatskom tlačnom rasterećenju obećava dug životni vijek. Istovremeno također osvaja i inovativnim novim razvojima, koji korisniku trajno povećavaju komfor u radu, tako da mu omogućuju rad bez umaranja te brzo pripremanje i raspremanje uređaja. EASY!Force visokotlačni pištolj koristi reaktivnu silu visokotlačnog mlaza i tako smanjuje silu držanja na nulu, dok EASY!Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u usporedbi s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robusnosti i dugovječnosti. Sveukupno uvjerljiv paket opreme za izvrsne rezultate čišćenja, uz visoki komfor i dugovječnost.

Karcher visokotlačni perač HD 5/15 CX Plus + FR Classic

Kompaktni, lagani i svestrano primjenjivi visokotlačni čistač s hladnom vodom HD 5/15 CX Plus osvaja odličnom pokretljivošću te je prikladan za rad i u vertikalnom i u horizontalnom položaju. Uređaj ima rafinirani spremnik za pribor, a zahvaljujući cilindarskoj glavi od mesinga i automatskom tlačnom rasterećenju obećava dug životni vijek.  

Karcher visokotlačni perač HD 6/15 M Plus

Pokretni visokotlačni čistač HD 6/15 M Plus isporučuje se s brojnim inovativnim značajkama opreme za siguran i ugodan rad. Značajka automatskog rasterećenja tlaka štiti visokotlačne komponente od opterećenja u stanju mirovanja, na primjer, dok inovativni visokotlačni pištolj EASY Force koristi silu povratnog udara visokotlačnog mlaza kako bi smanjio zadržavajuću silu na nulu i brze spojnice EASY!Lock omogućuju pet puta brže rukovanje od uobičajenih vijčanih spojeva, bez ugrožavanja robusnosti ili dugovječnosti. Stroj je prikladan za vertikalni ili vodoravni rad i tako nudi veliku fleksibilnost u uporabi. Robusna aksijalna crpka s 3 klipa i mesinganom glavom cilindra povećava snagu čišćenja i energetsku učinkovitost za oko 20%. Brojne mogućnosti za spremanje i čuvanje dodataka kako bi bili sigurni za transport i vrlo uslužni dizajn stroja zaokružuju sofisticirani koncept HD 6/15 M Plus.  

Karcher visokotlačni perač HD 7/15 G

HD 7/15 G iz Gasoline Advanced serije, s tlakom od 150 bara jamči Vam uvijek najbolje rezultate čišćenja. Benzinski visokotlačni čistač s hladnom vodom opremljen je Honda benzinskim motorom, koji Vam omogućuje potpunu neovisnost od eksternih izvora električne energije. Osim toga, uređaj može usisavati vodu – primjerice iz vrtnih jezeraca ili jezera – te se može koristiti za čišćenje. Komforan rad omogućuju EASY!Force visokotlačni pištolj, koji iskorištava reaktivnu silu visokotlačnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu, kao i EASY!Lock brzi zatvarači, s kojima sklapanje i rasklapanje uređaja u usporedbi s običnim vijčanim spojevima ide pet puta brže. Koncipiran za primjene u najtežim uvjetima, s iznimno robusnim osnovnim okvirom te, zahvaljujući ergonomskom konceptu okvira, također iznenađujuće mobilan, tako da je transport na kotačima otpornima na defekte jednostavno izvediv čak i na neravnim podlogama. Pumpa je pouzdano zaštićena velikim vodenim filtrom i termo-ventilom. Po želji je moguć i Cage zaštitni okvir s karikama za ukrcaj kranom ili nadogradnja za bubanj za crijevo.

Karcher visokotlačni perač HD 7/20 G Classic

Građevinska industrija, javne ustanove i čišćenje zgrada posebno imaju koristi od samodostatne operativne dostupnosti našeg mobilnog visokotlačnog uređaja hladnom vodom HD 7/20 G Classic. Njegov snažni benzinski motor (EU STAGE V) omogućuje izvršavanje zadataka čišćenja čak i na mjestima bez vanjskog napajanja; radni tlak od 200 bara, robusna pumpa radilice i protok do 700 litara vode na sat daju izvanredne rezultate. Zahvaljujući kotačima otpornim na bušenje i stabilnom cjevastom čeličnom okviru, stroj se može pohvaliti potrebnom pokretljivošću i robusnošću; ergonomska ručka za potiskivanje, spremište dodatne opreme, na primjer, visokotlačno crijevo i cijev i kompaktne dimenzije olakšavaju rukovanje i transport u automobilu. Veliki filtar za vodu i termo sigurnosni ventil pružaju učinkovitu zaštitu unutarnjih dijelova, koji su također vrlo lako dostupni za servisiranje.

Karcher visokotlačni perač HD 9/23 G

Opremljen Honda benzinskim motorom, visokotlačni čistač s hladnom vodom HD 9/23 G radi potpuno autonomno od priključaka električne energije. Razvijen za najbolje rezultate čišćenja – zahvaljujući tlaku vode od 230 bara – i zaštićen vrlo stabilnim osnovnim okvirom, ovaj uređaj čak i u ekstremnim uvjetima obavlja odličan posao. Osim toga, ergonomski projektiran koncept okvira pruža maksimalnu mobilnost, čak i kad je podloga neravna. Kotači otporni na defekte, uspjeli koncept rukovanja i razne mogućnosti pospremanja pribora povećavaju komfor jednako kao i EASY!Force visokotlačni pištolj, koji iskorištava reaktivnu silu visokotlačnog mlaza kako bi silu držanja korisniku smanjio na nulu, kao i EASY!Lock brzi zatvarači, s kojima je rasklapanje i sklapanje uređaja pet puta brže u usporedbi s običnim vijčanim spojevima. Snažna pumpa dopušta uzimanje vode iz jezera ili jezeraca u slučaju potrebe. Pumpa je zaštićena putem velikog vodenog filtra i termo-ventila, koji sprječava pregrijavanje u cirkulacijskom načinu rada. Za visokotlačne čistače iz serije HD 9/23 G dodatno se može isporučiti Cage-zaštitni okvir s karikama za ukrcaj kranom, kao i nadogradnja za bubanj za crijevo.

Karcher visokotlačni perač HD 9/25 G Classic

S radnim tlakom do 250 bara, 900 litara vode na sat i robusnom pumpom radilice, visokotlačni čistač hladne vode HD 9/25 G Classic može bez napora svladati i vrlo zahtjevne zadatke čišćenja. Zahvaljujući snažnom EU STAGE V benzinskom motoru, koji eliminira potrebu za vanjskim napajanjem, te opremljenom robusnim cjevastim okvirom i kotačima otpornim na bušenje, HD 9/25 G Classic pogodan je za teške građevinske radove na gradilištu, za dnevne poslove, u općinama ili za izvođače građevinskih usluga. Ergonomska ručka za potiskivanje i vrlo kompaktne dimenzije te spremište za pribor, na primjer za visokotlačno crijevo i cijev, čine stroj jednostavnim za rukovanje i transport u automobilu. Važne su komponente stroja lako dostupne za servisiranje i učinkovito zaštićene termo i sigurnosnim ventilima, kao i velikim filterom za vodu.

Karcher visokotlačni perač ProHD 400

Ugodno lagani visokotlačni čistač ProHD 400 spaja snagu s kompaktnošću i impresionira izvrsnom mobilnošću. Svestran je i dizajniran za korištenje u okomitom ili vodoravnom položaju. Stroj ima praktičnu dodatnu ručku, što ga čini praktičnim i lakim za utovar i transport. Automatski sustav za rasterećenje tlaka na ProHD 400 štiti komponente i produljuje životni vijek stroja. Također ima pozitivan učinak na troškove popravka i održavanja te osigurava znatno lakšu upotrebu HP pištolja s okidačem i udobnije rukovanje. Aksijalna pumpa s 3 klipa opremljena je robusnom mesinganom glavom cilindra i radi iznimno pouzdano. Pametno spremište pribora sastoji se od odjeljka za mlaznice, vijčanih spojeva za čistače površina i gumene trake za pričvršćivanje visokotlačnog crijeva. Tu je i praktična teleskopska ručka za guranje koja olakšava skladištenje i transport te štedi prostor.

Visokotlačni perač Karcher HD 5/15 C Plus

Praktičan, mobilan, svestran: visokotlačni čistač s hladnom vodom HD 5/15 C Plus za rad u vertikalnom i horizontalnom  položaju sa spremnikom za pribor, glavom pumpe od mesinga i automatskim  tlačnim rasterećenjem.    

Visokotlačni perač Karcher K6 Special

Visokotlačni perač s vodenim hlađenjem motora, idealan je uređaj za čestu upotrebu i za rješavanje većih zaprljanja na stazama, biciklima ili velikim automobilima.

Visokotlačni perač Karcher K7 Power

517.41  (3,898.43 kn)
K 7 Power visokotlačni perač s vodenim hlađenjem motora, idealan je uređaj za čestu upotrebu i za rješavanje većih zaprljanja na stazama, biciklima ili velikim automobilima.    

Visokotlačni perač Karcher K5 Compact

332.99  (2,508.91 kn)
Tlačni čistač K 5 Compact se jednostavno transportira i odlaže te je idealan za čišćenje nečistoća srednjeg intenziteta.