Naši strojevi za čišćenje podova proizvođača Wetrok i Kärcher dostupni su u različitim veličinama i dolaze s mnogo mogućnosti konfiguracije za širok raspon primjena.

Prikazuje se svih 6 rezultata

Karcher čistač tvrdih podova FC 5

261.26  (1,968.46 kn)
2u1 funkcija čistača tvrdog poda FC 5 omogućuje brisanje i usisavanje i vlažne i suhe nečistoće u jednom jedinom radnom koraku. Naporno prethodno usisavanje stoga postaje nepotrebno, a brisanje je lakše, temeljitije i brže nego ikada. Rotirajući valjci od mikrovlakana koji se automatski vlaže sakupljaju nečistoću te istovremeno neprekidno usisavaju mješavinu vode i nečistoće. Zbog ove praktične funkcije automatskog čišćenja valjci su uvijek svježi i spremni za uporabu. No čistač tvrdih podova ima još više uvjerljivih argumenata: u usporedbi s uobičajenim metodama, FC 5 štedi do 85 posto vode te dodatno daje znatno bolji učinak čišćenja. Bilo da se radi o drvu, kamenu ili plastici: FC 5 može se primjenjivati na svakom tvrdom podu.

Karcher stroj za ribanje i usisavanje BD 50/60 C Ep Classic

Kompaktni BD 50/60 C Ep Classic s minimalnom opremom postiže maksimalne rezultate čišćenja. Njegove najvažnije postavke i funkcije reducirane su na ono najnužnije, a to omogućuje učinkovitu primjenu. Rukovanje je sasvim jednostavno zahvaljujući sustavu EASY-Operation. A zbog svojih malih dimenzija uređaj je iznimno okretan i korisniku omogućuje iznimno dobru preglednost površine koja se čisti. Osim toga, nabavna cijena stroja za ribanje i usisavanje na mrežni pogon s tehnikom diskova iznimno je povoljna. BD 50/60 C Ep Classic prikaldan je i za povremenu i za trajnu uporabu.

Wetrok Robomatic Marvin robot za čišćenje

Wetrok Marvin je kolaborativni, kompaktni robot za čišćenje kojeg možete ručno koristiti kao klasičnu mašinu za ribanje i sušenje. No možete mu i jednostavno prepustiti čišćenje poda. Hibridan, inovativan i profesionalan – za poboljšanu učinkovitost i fleksibilnost.   Proizvedeno u Švicarskoj.

Wetrok Discomatic Bolero

Umjetnik preobrazbe 2 u 1 Fleksibilan: dvije veličine spremnika, dva smjera rada (naprijed i natrag) Idealan za manje površine.  

WETROK-Mambo uređaj za pranje i usisavanje podova

Wetrok Discomatic Mambo kombinira snagu čišćenja i izdržljivost s agilnošću i iznimno lakim rukovanjem. To je najkompaktniji usisivač za ribanje dostupan sa spremnikom svježe vode od 30 litara. Kompaktna snaga za manje do srednje površine Made in Švicarska   #strojzaribanje     #strojzapranjepodova  #uređajzapranjepodova #pranje #ciscenje #ribanje

Wetrok Duomatic Esprit stroj za ribanje i sušenje

Duomatic Esprit: Multitalent za tehnologiju čišćenja • Wetrok Power-Whirl suši podove u nekoliko sekundi • Touch‘n‘Clean ručka za automatsko zaustavljanje i pokretanje stroja • Quick-Refi ll za jednostavno punjenje vodom sa automatskim zaustavljanjem • Self-Drive funkcija za automatsko napredovanje i pojednostavljeni rad • Automatsko podizanje i spuštanje kućišta četke   Proizvedeno u Švicarskoj.