Karcher adapter za vrtno crijevo

16.19  (121.98 kn)
Adapter za priključenje vrtnog crijeva služi za direktno priključenje svih Kärcher četki i spužvi za čišćenje na vrtna crijeva sa sustavom brze spojke. Regulacija vode i zaustavljanje vode izvodi se izravno na adapteru.

Karcher mesingani priključak slavine G3/4 s G1/2-reduktorom

8.15  (61.41 kn)
Kvalitetni mesingani priključak slavine G3/4 s G1/2-reduktorom za priključenje na dvije veličine navoja. S praktičnim gumenim prstenom na drški za jednostavno rukovanje i bolje fiksiranje. Nova Kärcher mesing linija za poluprofesionalnu uporabu u vrtu osvaja svojom kvalitetom, koja je dorasla svakom pritisku. Kvalitetna obrada i robusni materijal jamče posebno dug životni vijek - čak i kod intenzivnog korištenja. Jer navodnjavanje s Kärcherom je pametno navodnjavanje!

Karcher priključak slavine G1 s G3/4-reduktorom

5.39  (40.61 kn)
Intaktni priključci za slavinu, spojnice za crijeva i crijeva čine temelj učinkovitog navodnjavanja. Stoga Kärcher nudi kompletnu seriju pribora za spajanje, razdvajanje i popravak sustava navodnjavanja. Na primjer robusni priključak slavine G1 s G3/4 reduktorom. Reduktor omogućava priključenje na dvije veličine navoja. Univerzalni reparator crijeva može se univerzalno primijeniti za sva uobičajena vrtna crijeva, a osvaja svojim ergonomskim dizajnom za jednostavno rukovanje. Idealno rješenje za spajanje ili popravak dvaju crijeva. Priključak slavine G1 s G3/4 reduktorom posebice je prikladan za priključenje na Kärcher vrtne pumpe, a kompatibilan je s tri najčešća promjera crijeva i svim dostupnim klik-sustavima.

Adapter 1 M22AG-TR22AG

44.40  (334.53 kn)
Ovim adapterom spojit ćete visokotlačna crijeva koja imaju priključak M 22 × 1,5 s visokotlačnim crijevima koja su opremljena našim inovativnim novim EASY!Lock priključkom. Odabir odgovarajućeg adaptera i priključka iz naše opsežne ponude vrlo je jednostavan. U tu svrhu plastične obloge kod svih adaptera imaju dvobojni kôd kao i brojčanu oznaku. Pri tome antracit boja označava naš novi EASY!Lock priključak, dok crna boja simbolizira dosadašnji metrički navoj.

Adapter 2 M22IG-TR22AG

44.40  (334.53 kn)
Visokotlačna crijeva opremljena EASY!Lock priključkom i visokotlačni čistači odnosno visokotlačni pištolji koji imaju priključak M 22 × 1,5 mogu se jednostavno međusobno spojiti ovim adapterom. Odabir odgovarajućeg adaptera i priključka iz naše opsežne ponude vrlo je jednostavan. U tu svrhu plastične obloge kod svih adaptera imaju dvobojni kôd kao i brojčanu oznaku. Pri tome antracit boja označava naš novi EASY!Lock priključak, dok crna boja simbolizira dosadašnji metrički navoj.

Adapter 8 TR20IG-M18AG

44.40  (334.53 kn)
Adapter razvijen za sigurno i pouzdano spajanje mlaznih cijevi opremljenih EASY!Lock priključkom i mlaznica, površinskih čistača ili četki za pranje s priključkom M 18 × 1,5. Odabir odgovarajućeg adaptera i priključka iz naše opsežne ponude vrlo je jednostavan. U tu svrhu plastične obloge kod svih adaptera imaju dvobojni kôd kao i brojčanu oznaku. Pri tome antracit boja označava naš novi EASY!Lock priključak, dok crna boja simbolizira dosadašnji metrički navoj.

Karcher adapter 3 M22IG-TR22AG

49.36  (371.90 kn)
Pomoću ovog adaptera ćete spojiti mlazne cijevi ili Servo-Control regulatore koji imaju EASY!Lock s visokotlačnim pištoljima s priključkom M 22 × 1,5. Odabir odgovarajućeg adaptera i priključka iz naše opsežne ponude vrlo je jednostavan. U tu svrhu plastične obloge kod svih adaptera imaju dvobojni kôd kao i brojčanu oznaku. Pri tome antracit boja označava naš novi EASY!Lock priključak, dok crna boja simbolizira dosadašnji metrički navoj.

Karcher adapter 5 TR22IG-M22AG

51.91  (391.12 kn)
Karcher adapter 5 - Uz pomoć ovog adaptera jednostavno i brzo ćete spojiti mlazne cijevi koje imaju priključak M 22 × 1,5 i EASY!Force visokotlačni pištolj. Odabir odgovarajućeg adaptera i priključka iz naše opsežne ponude vrlo je jednostavan. U tu svrhu plastične obloge kod svih adaptera imaju dvobojni kôd kao i brojčanu oznaku. Pri tome antracit boja označava naš novi EASY!Lock priključak, dok crna boja simbolizira dosadašnji metrički navoj.

Karcher adapter 6 TR22IG-M22AG

44.40  (334.53 kn)
Karcher adapter 6 - naš novi EASY!Force visokotlačni pištolj kao i visokotlačni čistači koji su opremljeni EASY!Lock priključkom, mogu se uz pomoć ovog adaptera jednostavno i sigurno spojiti s visokotlačnim crijevima koja imaju priključak M 22 × 1,5. Odabir odgovarajućeg adaptera i priključka iz naše opsežne ponude vrlo je jednostavan. U tu svrhu plastične obloge kod svih adaptera imaju dvobojni kôd kao i brojčanu oznaku. Pri tome antracit boja označava naš novi EASY!Lock priključak, dok crna boja simbolizira dosadašnji metrički navoj.

Karcher adapter 7 M18IG-TR20AG

45.61  (343.65 kn)
Karcher Adapter 7 - uz pomoć ovog adaptera jednostavno ćete i sigurno spojiti s mlaznim cijevima s priključkom M 18 × 1,5. Odabir odgovarajućeg adaptera i priključka iz naše opsežne ponude vrlo je jednostavan. U tu svrhu plastične obloge kod svih adaptera imaju dvobojni kôd kao i brojčanu oznaku. Pri tome antracit boja označava naš novi EASY!Lock priključak, dok crna boja simbolizira dosadašnji metrički navoj.

Karcher komplet adaptera za priključenje produžnog crijeva

33.50  (252.41 kn)
Dvodijelni komplet adaptera za priključenje produžnog crijeva za vijčani navoj na visokotlačni čistač s brzom spojkom Quick-Connect.

Karcher adapter 4 TR22IG-D11

67.33  (507.30 kn)
Karcher adapter 4 - visokotlačna crijeva s AVS-Swivel priključkom ćete uz pomoć ovog adaptera jednostavno spojiti s našim novim i inovativnim EASY!Force visokotlačnim pištoljem. Odabir odgovarajućeg adaptera i priključka iz naše opsežne ponude vrlo je jednostavan. U tu svrhu plastične obloge kod svih adaptera imaju dvobojni kôd kao i brojčanu oznaku. Pri tome antracit boja označava naš novi EASY!Lock priključak, dok crna boja simbolizira dosadašnji metrički navoj.