Karcher površinski čistač FR Classic

275.94  (2,079.07 kn)
FR Classic je početnički model u seriji Kärcher površinskih čistača za čišćenje unutarnjih i vanjskih površina sa zaštitom od prskanja vode. Osvaja svojim radnim tlakom do 150 bara i protokom vode od 600 litara vode na sat, pri čemu je voda zagrijana na 40 °C. Molimo Vas da imate u vidu da je komplet mlaznica potrebno zasebno naručiti.

Karcher površinski čistač T-Racer T 7 Plus

153.28  (1,154.89 kn)
Površinskim čistačem T 7 Plus T-Racer mogu se učinkovito očistiti velike površine na otvorenom bez prskanja. Rotirajuća ruka Twin Jet osigurava uklanjanje nečistoće na velikoj površini što u usporedbi s čišćenjem mlaznom cijevi štedi oko 50 % vremena rada. Uz to dodatna Power mlaznica omogućuje učinkovito čišćenje kutova i rubova. A uz pomoć integrirane mlaznice za ispiranje može se jednostavno isprati otopljena prljavština s očišćene površine – nema zamornog naknadnog rada. Namještanjem udaljenosti mlaznice do objekta čišćenja mogu se čistiti tvrde površine poput kamena i betona kao i osjetljivije površine poput drva. T-Racer je posebno lagan za manevriranje zahvaljujući takozvanom Hovercraft-efektu. Jednostavno se može upravljati različitim funkcijama pritiskom nožnog gumba. Okomite površine kao što su garažna vrata mogu se očistiti u tren oka zahvaljujući praktičnoj ručki. Prikladan za visokotlačne čistače razreda K 4 do K 7.

Četka za pranje naplataka

38.11  (287.14 kn)
Četka za pranje naplataka, za učinkovito čišćenje 360°, također i na teško pristupačnim mjestima. Ravnomjerna raspodjela vode oko 360° za ravnomjeran i nadasve čist rezultat čišćenja  

Površinski čistač T-Racer T 5

108.61  (818.32 kn)
Rotirajuća ruka Twin Jet površinskog čistača T 5 T-Racer omogućuje uklanjanje nečistoće na velikoj površini – time i brzo i učinkovito čišćenje velikih površina na otvorenom. Posebno praktično: Površinski čistač pruža mogućnost individualnog prilagođavanja udaljenosti mlaznica do površine za čišćenje. Tako se također prema potrebi mogu čistiti tvrde površine poput kamena i betona kao i osjetljive površine poput drva. U usporedbi s čišćenjem mlaznom cijevi moguća je ušteda 50 % vremena s čistačem T 5 T-Racer. Osim toga, poklopac pouzdano štiti korisnika i okolne površine od prskanja vode, a zahvaljujući tzv. Hovercraft-efektu manevriranje postaje dječja igra. Pomoću ergonomske ručke mogu se optimalno očistiti čak i okomite površine kao što su garažna vrata. Prikladan za visokotlačne čistače razreda K 2 do K 7.

WB 7 Plus 3-u-1 četka za pranje

61.47  (463.15 kn)
Pametno kombinirano: WB 7 Plus 3-u-1 četka za pranje kombinira tri važne funkcije u jednom proizvodu. Nanesite pjenu, otpustite tvrdokornu prljavštinu visokotlačnim plosnatim raspršivačem ili radite osobito temeljito, ali pažljivo s mekom četkom – sve je moguće bez potrebe za ijednim mijenjanjem pribora. Željena funkcija odabire se polugom u području držanja četke. To znači da je četka za pranje posebno svestrana, štedi vrijeme, udobna je i uvijek jamči savršene rezultate čišćenja – čak i na osjetljivim površinama kao što su boja, staklo ili plastika. Integrirani spremnik za deterdžent korisnicima omogućuje dulji rad bez ponovnog punjenja.