Podne obloge, tapecirani namještaj, uredske stolice, auto-sjedala – jaki, praktični Kärcher uređaji s ekstrakcijom čiste sve tekstilne površine te odvajaju i odstranjuju nečistoće u jednom radnom koraku.

Prikazuje se svih 3 rezultata

Karcher uređaj za ekstrakciju Puzzi 8/1

737.50  (5,556.69 kn)
Robustan, izdržljiv, učinkovit: Puzzi 8/1 uređaj za ekstrakciju i prskanje iz Kärchera impresivno čisti presvlake i uklanja mrlje s tekstilnih površina s izvanrednim i higijenskim rezultatima čišćenja i visokom učinkovitošću. Kompaktni stroj za ekstrakciju i raspršivanje raspršuje otopinu za čišćenje duboko u tekstilna vlakna i zatim je ponovno uklanja s rastvorenom prljavštinom. Ova izvrsna izvedba povratnog usisavanja također osigurava brzo sušenje i znači da se tekstilne površine mogu brzo ponovno koristiti – idealno za visoke zahtjeve stručnjaka za čišćenje u hotelskom i ugostiteljskom sektoru ili za čišćenje unutrašnjosti vozila. Također se može koristiti standardna, ekstra kratka mlaznica za presvlake za praktično, ergonomsko čišćenje uskih prostora. Zahvaljujući vrlo maloj težini i ergonomskoj ručki za nošenje, uređaj za ekstrakciju se lako može prenositi jednom rukom. Veliki gumbi kojima se može upravljati rukom ili nogom također povećavaju udobnost za korisnika. Poklopac uređaja i ručna mlaznica su prozirni za bolji pregled prljave vode.

Karcher uređaj za ekstrakciju Puzzi Adv 8/1

750.00  (5,650.88 kn)
Zahvaljujući izvrsnoj učinkovitosti povratnog usisavanja, profesionalni Kärcherov čistač s raspršivačem Puzzi 8/1 Adv daje izvrsne i higijenske rezultate čišćenja, kao i osiguravanje brzog ponovnog korištenja tekstilnih površina. U tu svrhu, stroj za ekstrakciju raspršivačem raspršuje otopinu za čišćenje duboko u tekstilna vlakna, zatim je ponovno uklanja s izbačenom prljavštinom, što ga čini savršenim za čišćenje presvlaka, tepiha i drugih tekstilnih površina. Njegov robustan, kompaktan dizajn osigurava dug životni vijek, a time i visoku isplativost – idealno za izvođače građevinskih usluga, hotelski i ugostiteljski sektor ili za čišćenje unutrašnjosti vozila. Poklopac uređaja, mlaznica za presvlake i mlaznica za pod su prozirni za bolji pregled prljave vode. Prozor za pregled na ručki dodatno povećava mogućnosti nadzora. Mala težina Puzzi 8/1 Adv i ergonomska ručka za nošenje omogućuju prenošenje jednom rukom. Veliki gumbi kojima se može upravljati rukom ili nogom također povećavaju udobnost za korisnika.  

Karcher Puzzi 10/1

881.19  (6,639.33 kn)
Puzzi 10/1 s mlaznicom za tapecirane površine i mlaznicom za pod posebno je prikladan za higijensko i učinkovito čišćenje manjih do srednje velikih površina. S tlakom prskanja od 1 bar ovaj uređaj s ekstrakcijom spreja osigurava dubinsko čišćenje tekstilnih površina uz očuvanje tkanine te daje uvjerljive rezultate, posebice kod čišćenja tapeciranih površina i čišćenja tepiha.