Bez tragova. Brzo. Višenamjenski. Bežični usisavač prozora osigurava čišćenje prozora bez tragova i bez kapanja prljave vode. Usisavač prozora ne čisti brzo i učinkovito samo prozore, nego i sve glatke površine poput ploča za kuhanje, ogledala, vrata i pločica

Prikazuje se svih 3 rezultata

Karcher usisavač za prozore WV 1 PLUS

59.09  (445.21 kn)
WV 1 Plus Window Vac iz Kärchera osigurava čiste prozore bez tragova, a također štedi mnogo vremena i truda. Inteligentna kombinacija boce s raspršivačem i brisača jamči izuzetno učinkovito čišćenje. Praktičan uređaj tada nema problema s usisavanjem vode s prozora svaki put kada ga koristite – bez kapanja prljave vode i bez tragova. U usporedbi s konvencionalnim metodama, ručno čišćenje osjetno je lakše i tri puta brže nego prije. Prikladan rad na baterije i kompaktan dizajn jamče maksimalnu fleksibilnost prilikom čišćenja svih glatkih kućanskih površina. Isprobajte i uvjerite se!

Karcher WV 5 Premium Non-Stop Cleaning komplet

122.94  (926.29 kn)
Usavršeno čišćenje prozora na visokoj razini. WV 5 Plus N Non-Stop komplet za čišćenje od izumitelja usisavača za prozore na baterije omogućuje čišćenje prozora bez napora, bez mrlja i kapanja. WV 5 Plus N Non-Stop komplet za čišćenje uključuje usisivač za prozore na baterije, usku usisnu mlaznicu (posebno za rešetkaste prozore i mala stakla), bočicu s raspršivačem s krpom od mikrovlakana, sredstvo za čišćenje, stanicu za punjenje i izmjenjivu bateriju (za kontinuirano čišćenje). Boca s raspršivačem i krpa za brisanje od mikrovlakana savršen su par za posebno učinkovito čišćenje. U usporedbi s prethodnom serijom, uspjeli smo značajno poboljšati vrijeme rada baterije. Odstojnici na usisnoj mlaznici jamče bolje rezultate čišćenja prozora sve do rubova. Još jedna značajka su mekani elementi na ručki uređaja. To omogućuje WV 5 da bolje leži u ruci od uređaja iz prethodne serije. Stanica za punjenje može se koristiti za punjenje pojedinačnih baterija kao i za sigurno skladištenje cijelog Window Vac-a s baterijskim napajanjem.

Karcher WV 6 Plus

107.57  (810.49 kn)
Nova, produljena guma za usisavanje omogućuje povlačenje po cijeloj površini bez prekida. S posebno dugim vremenom rada od 100 minuta, ovaj baterijski usisavač za prozore još je izdržljiviji. A zahvaljujući zaslonu s prikazom preostalog trajanja baterije točno u minutu moguće je precizno planiranje čišćenja. Kao i obično, pametna kombinacija boce za prskanje i krpe od mikrovlakana kao i funkcija usisavanja ovog usisavača za prozore osiguravaju iznimno učinkovito čišćenje i blistavo čiste prozore - bez tragova čišćenja i ostataka. Osim toga, ergonomski Kärcher baterijski usisavač za prozore WV 6 Plus omogućuje posebno higijensko čišćenje prozora, budući da nema izravnog kontakta s prljavom vodom.