Prikazuje se svih 4 rezultata

Karcher pročišćivač zraka AF 100 H13

812.49  (6,121.71 kn)
Pročišćavanje zraka od stručnjaka za čišćenje: Kärcher-ov pročišćivač zraka AF 100 H13 spremno je rješenje za unutarnje prostore s velikim prometom i velikom popunjenošću kao što su školske učionice, liječničke čekaonice ili drugi javni objekti. Naš novi High Protect H13 Solution filter pouzdano uklanja patogene, poput virusa i aerosola iz zraka u prostoriji za poboljšanu razinu zdravlja i sigurnosti. Dodatni premaz srebrnih iona na materijalu filtra također učinkovito eliminira klice i bakterije, dok sloj aktivnog ugljena također uklanja prašinu, pelud, mirise, hlapljive organske tvari, kemijske pare i druge štetne tvari. Integriran je precizan laserski senzor u svrhu kontinuiranog praćenja zraka u prostoriji i upravljanja automatskim načinom rada. Kvaliteta zraka je u svakom trenutku prikazana u jasnom dijagramu u boji; osim toga, trenutni sadržaj fine prašine u zraku i preostalo vrijeme filtriranja mogu se očitati sa zaslona u bilo kojem trenutku. Robusni kotačići omogućuju pomicanje pročistača između prostorija kad god je to potrebno.

Karcher pročišćivač zraka AF 20

186.79  (1,407.37 kn)
Savršeno rješenje za pročišćavanje zraka za male sobe, dječje sobe i pojedinačne radne stanice: AF 20 pročišćivač zraka čisti unutarnji zrak od alergena, zagađivača i patogena pomoću višeslojnog sustava filtera. Dodatne značajke uključuju: Punjenje s aktivnim ugljenom, kao i zaslon za alfanumerički prikaz kvalitete zraka u PM2,5 česticama u µg/m³, kvalitetu zraka putem koda u boji, temperaturu i relativnu vlažnost. Pročišćivač zraka također je izvrstan izbor zbog svoje funkcije timera, sigurnosne brave za djecu, noćnog načina rada i ultra tihog rada, kao i učinkovitosti filtra od 99,95% za čestice od 0,3 µm i visokokvalitetnog laserskog senzora za automatski način rada. To znači da se automatski način rada i razina performansi automatski prilagođavaju stupnju onečišćenja zraka. Štoviše, filtar ima vijek trajanja od oko godinu dana, ovisno o stupnju onečišćenja zraka i intenzitetu kojim se koristi.

Karcher pročišćivač zraka AF 30

306.49  (2,309.25 kn)
Savršeno pročišćavanje zraka za srednje velike unutarnje prostore, dnevne sobe i radna mjesta: AF 30 pročišćivač zraka čisti unutarnji zrak od alergena, zagađivača i patogena pomoću višeslojnog sustava filtera. Dodatne značajke uključuju: Punjenje s aktivnim ugljenom, kao i zaslon za alfanumerički prikaz kvalitete zraka u PM2,5 česticama u µg/m³, kvalitetu zraka putem koda u boji, temperaturu i relativnu vlažnost. Pročišćivač zraka također je izvrstan izbor zbog svoje funkcije timera, sigurnosne brave za djecu, noćnog načina rada i ultra tihog rada, kao i učinkovitosti filtra od 99,95% za čestice od 0,3 µm i visokokvalitetnog laserskog senzora za automatski način rada. To znači da se automatski način rada i razina performansi automatski prilagođavaju stupnju onečišćenja zraka. Štoviše, filtar ima vijek trajanja od oko godinu dana, ovisno o stupnju onečišćenja zraka i intenzitetu kojim se koristi.

Karcher pročišćivač zraka AF 50

512.99  (3,865.12 kn)
Savršeno pročišćavanje zraka za veće unutarnje prostore, dnevne sobe i radna mjesta: AF 50 pročišćivač zraka čisti unutarnji zrak od alergena, zagađivača i patogena pomoću višeslojnog sustava filtera. Dodatne značajke uključuju: Punjenje s aktivnim ugljenom, kao i zaslon za alfanumerički prikaz kvalitete zraka u PM2,5 česticama u µg/m³, kvalitetu zraka putem koda u boji, temperaturu i relativnu vlažnost. Pročišćivač zraka također je izvrstan izbor zbog svoje funkcije timera, sigurnosne brave za djecu, noćnog načina rada i ultra tihog rada, kao i učinkovitosti filtra od 99,95% za čestice od 0,3 µm i visokokvalitetnog laserskog senzora za automatski način rada. To znači da se automatski način rada i razina performansi automatski prilagođavaju stupnju onečišćenja zraka. Štoviše, filtar ima vijek trajanja od oko godinu dana, ovisno o stupnju onečišćenja zraka i intenzitetu kojim se koristi.