Prikazujemo 1–12 od 23 rezultata

Karcher komplet krpa od mikrovlakana za kuhinju

40.68  (306.50 kn)
Komplet visokokvalitetnih krpa od mikrovlakana za savršenu čistoću na području cijele kuhinje. 2 podne krpe od mikrovlakana za podnu mlaznicu EasyFix osiguravaju blistavo čist pod u kuhinji. Putem sustava čičaka moguće ih je jednostavno i brzo fiksirati na podnu mlaznicu EasyFix te ih skinuti bez dodira s nečistoćom. Uz pomoć abrazivne navlake od mikrovlakana za ručnu mlaznicu moguće je bez puno truda odstraniti čak i tvrdokorne nečistoće (npr. na ploči za kuhanje). a uz pomoć krpi od mikrovlakana za plemeniti čelik, sve površine od plemenitog čelika zablistat će novim sjajem.

Karcher mlaznica sa točkastim mlazom

17.23  (129.82 kn)
Mlaznica s točkastim mlazom jamči jednostavno čišćenje fuga, kutova, rubova i drugih teško pristupačnih mjesta. U kombinaciji s četkom za rubove na raspolaganju je bezbroj drugih mogućnosti primjene u kuhinji, kupaonici i WC-u. Ovime čišćenje fuga postaje najlakša vježba.

Komplet za čišćenje poda EasyFix za SC 1

53.79  (405.28 kn)
Čistoća bez dodira s prljavštinom: Uz pomoć kompleta za čišćenje poda EasyFix za SC 1 moguće je u trenu ručni parni čistač pretvoriti u parni mop 2 u 1.

Klizač za tepih

24.18  (182.18 kn)
#osvjezavanjetepiha #najboljikaercherservis

KOMPLET 2 KRPE ZA POD OD MIKROVLAKANA

25.41  (191.45 kn)
Kompatibilno za SG 4/4 , nije kompatibilno za EasyFix sistem.  

Komplet četki za pukotine

15.65  (117.91 kn)
Lako i učinkovito čišćenje pukotina, sve bez kemikalija: praktični set četkica za pukotine sastoji se od četiri crna seta čekinja za pukotine i savršen je za čišćenje fuga pločica.

KOMPLET NAVLAKA OD MIKROVLAKANA ZA VELIKU OKRUGLU ČETKU

22.03  (165.99 kn)
Za još bolje otapanje i uklanjanje nečistoće i masnoće. Idealno za posebno jaka i tvrdokorna onečišćenja u kupaonici i kuhinji. Moguće je bez muke odstraniti čak i jaka onečišćenja na ploči za kuhanje.  

Komplet okruglih četki

17.32  (130.50 kn)
Praktični komplet okruglih četki s dvije crne i dvije žute četke – savršeno prikladan za različita mjesta uporabe.

Komplet okruglih četki s čekinjama od mesinga

18.44  (138.94 kn)
Komplet okruglih četki s čekinjama od mesinga za uklanjanje tvrdokorne i skorene nečistoće. Idealno za uporabu na neosjetljivim površinama.

Komplet podnih mlaznica EasyFix

41.50  (312.68 kn)
S komfornim sustavom čičaka i odgovarajućom krpom za pod od mikrovlakana: komplet mlaznica za pod EasyFix za parne čistače omogućuje zamjenu krpe bez dodira s nečistoćom.

Komplet Power mlaznica nozzle

13.22  (99.61 kn)
Power mlaznica, sadržana u kompletu zajedno s produžnim elementom enormno povećava moć čišćenja mlaznice s točkastim mlazom. Mlaz pare je još učinkovitiji i osigurava jednostavno i ekološko čišćenje teško pristupačnih mjesta, kao što su npr. kutovi, rubovi i fuge. Prikladno za razne namjene u kuhinji, kupaonici i WC-u.