Prikazuje se svih 3 rezultata

Karcher visokotlačni perač HDS 9/14-4 ST

Velika ekonomičnost zbog primjene vruće vode i fleksibilni koncept rukovanja samo su dva od mnogo argumenata koji idu u prilog primjeni našeg uljem grijanog, stacionarnog visokotlačnog uređaja s vrućom vodom HDS 9/14-4 ST primjerice u samoposlužnim centrima za pranje vozila ili u servisnim radionicama. Kombinacija vruće vode i snage ispiranja od 900 l/h idealna je za rastvaranje nečistoća koje sadrže ulja i masti. Dodatni argumenti su opsežni sigurnosni koncept, kao i široka paleta pribora, koja dopušta vrlo individualno konfiguriranje uređaja. Sigurnosni koncept obuhvaća, između ostalog, nadziranje temperature ispušnih plinova, zaštitu od rada na suho i integrirano, automatsko rasterećenje tlaka. Nove Kärcherove inovacije, kao što su EASY!Force visokotlačni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači, zaokružuju sliku promišljenog, učinkovitog uređaja. Dok EASY!Force visokotlačni pištolj iskorištava reaktivnu silu visokotlačnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu, EASY!Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u usporedbi s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robusnosti i dugovječnosti.

Karcher visokotlačni perač HDS 12/14-4 ST

Nečistoću koja sadrži masti i ulja, kakvu često treba odstraniti kod čišćenja vozila, zahvaljujući visokim temperaturama vode i snazi ispiranja od 1200 l/h odstranit će naš uljem grijani visokotlačni uređaj s vrućom vodom HDS 12/14-4 ST. Karakteristike opreme ovog stacionarnog uređaja su, između ostalog, Kärcher inovacije EASY!Force visokotlačni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači. Dok EASY!Force visokotlačni pištolj iskorištava reaktivnu silu visokotlačnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu, EASY!Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u usporedbi s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robusnosti i dugovječnosti. Raznovrsni sigurnosni elementi, kao što je integrirano, automatsko rasterećenje tlaka, nadziranje temperature ispušnih plinova ili inovativna zaštita od rada na suho u kutiji s plovkom, potvrđuju promišljeni koncept uređaja, koji se pomoću mnogobrojnih opcija pribora može dodatno individualizirati.

Karcher visokotlačni perač HDS 12/14-4 ST Gas

Uređaj za čišćenje s neobično visokim sigurnosnim komforom zahvaljujući integriranom, automatskom tlačnom rasterećenju, nadziranju temperature ispušnih plinova, inovativnoj zaštiti od rada na suho u kutiji s plovkom kao i SDS-crijevu koje apsorbira vršne tlakove. Osim toga, ovaj uređaj uz pomoć Eco-Line-kotla ispunjava najnovije zahtjeve njemačkog zakona o zaštiti od imisija (BimSch).

Sustavi za čišćenje s maksimalnim tlakom Kada učinak čišćenja uobičajenih visokotlačnih čistača više nije dovoljan, primjenjuju se Kärcher agregati s maksimalnim tlakom. S hladnom ili vrućom vodom uz tlak od 600-2500 bar moguće je pouzdano odstraniti čak i najtvrdokornije prljavštine kao i prevlake bez dodavanja bilo kakvog sredstva za čišćenje.