S toplom vodom visokotlačni čistači čiste još bolje, uz tlak po izboru. Kärcher uređaji uvjeravaju maksimalnim komforom u rukovanju i najmodernijom tehnikom.

Prikazuje se svih 11 rezultata

Karcher visokotlačni perač HDS 13/20-4 SXA

Iznimno snažan, iznimno dobro opremljen, iznimno jednostavan za korištenje - HDS 13/20-4 SXA visokotlačni čistač na toplu vodu s automatskim namotavanjem crijeva i integriranim Ultra Guard HP crijevom. Namotaj za crijevo omogućuje namotavanje i odmatanje crijeva s teflonskom presvlakom dužine 20 metara pod kutom do 45° i također smanjuje uobičajeno vrijeme postavljanja za otprilike polovicu. Komponente visoke kvalitete kao što su vodeno hlađeni 4-polni električni motor, robusna 3-klipna aksijalna pumpa s keramičkim klipom, optimizirana konstrukcija plamenika i ekonomični eco!efficiency način rada osiguravaju maksimalnu izdržljivost i ekonomičnost. Zahvaljujući štedljivom EASY!Force Advanced HP pištolju za okidanje sa servo kontrolom i cijevi za prskanje od 1050 milimetara s patentiranom tehnologijom mlaznice, stroj također impresionira svojom ergonomijom jednostavnom za korištenje za rad bez zamora. Uz to, HDS 13/20-4 SXA može se intuitivno upravljati samo jednim gumbom, vrlo je jednostavan za održavanje i opremljen je sofisticiranim sigurnosnim komponentama kao i korisnim mogućnostima za pohranjivanje pribora.

Karcher visokotlačni perač HDS 5/15 UX

HDS 5/15 UX: Početnički uređaj u klasi visokotlačnih čistača s vrućom vodom uvjerava svojim promišljenim i inovativnim upright dizajnom. Ova vrsta horizontalne koncepcije uređaja ima za posljedicu malu težinu i vrlo kompaktne dimenzije. Tako je uređaj moguće vrlo jednostavno transportirati u osobnim kombi vozilima, a isto tako je i – zahvaljujući velikim kotačima i izvlačnoj ručki – vrlo mobilan na neravnoj podlozi. Vrlo visoki učinak čišćenja jamči usklađenost patentirane tehnologije mlaznica, turbo puhala i povećanog stupnja učinkovitosti pumpe. Komforan rad omogućuju EASY!Force visokotlačni pištolj, koji koristi reaktivnu silu visokotlačnog mlaza kako bi se sila držanja za korisnika smanjila na nulu, kao i EASY!Lock brzi zatvarači, pomoću kojih je pripremanje i pospremanje uređaja pet puta brže u odnosu na obične vijčane spojeve. Jednostavno rukovanje, mogućnosti odlaganja crijeva i prskalice kao i integrirani bubanj za crijevo s 15 metara visokotlačnog crijeva dopunjuju opsežnu opremu uređaja.

Karcher visokotlačni perač HDS 7/16-4 C Basic

Trofazni visokotlačni čistač vrućom vodom s el. motorom s vodenim hlađenjem, eco!efficiency modom, ugrađenim spremnicima, Easy!Force pištoljem, podesivim tlakom i protokom vode, te mnogo više.

Karcher visokotlačni perač HDS 8/18-4 CX

HDS 8/18-4 CX je najjači visokotlačni čistač s vrućom vodom iz naše HDS-kompaktne klase. Trofazni uređaj s 4-polnim elektromotorom s vodenim hlađenjem pruža sve što se danas može očekivati po pitanju komfora u rukovanju, ergonomije i učinkovitog korištenja resursa. Uređaj, primjerice, ima ugrađen bubanj za crijevo uključujući 15 metara visokotlačnog crijeva. Jednostavno rukovanje jednim gumbom uvjerava korisnike jednako kao i iznenađujuće velika mobilnost, koju osiguravaju veliki kotači i jedan upravljački kotač. Dok EASY!Force visokotlačni pištolj iskorištava reaktivnu silu visokotlačnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu, EASY!Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u usporedbi s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robusnosti i dugovječnosti. Sigurnost pruža otporna šasija u kojoj su zaštićeno integrirani spremnici za sredstvo za čišćenje i gorivo. Korisni pretinci za pribor i alat dopunjuju široku paletu opreme uređaja HDS 8/18-4 CX.

Karcher visokotlačni perač HDS 10/20-4 M

Bez kompromisa u svim pitanjima: maksimalan tlak, maksimalna dobavna količina. Visokotlačni čistač s vrućom vodom HDS 10/20-4 M je najjači uređaj iz Kärcher srednje klase. Inovativni eco!efficiency stupanj kao i precizno doziranje sredstva za čišćenje i optimizirana tehnika plamenika smanjuju opterećenja za okoliš i za Vaš novčanik na minimum, dok patentirana tehnologija mlaznica, keramički klipovi, turbo puhalo kao i odličan stupanj učinkovitosti pumpe osiguravaju najbolje rezultate čišćenja. Optimalno je također i rukovanje, koje se odlikuje, primjerice, pločom s instrumentima kojom se rukuje intuitivno, LED prikazima kao i promišljenim konceptom mobilnosti, što izuzetno pojednostavljuje rukovanje uređajem i njegov transport. Osim toga, jednostavni su i svi radovi servisiranja i održavanja, budući da su sve relevantne komponente lako pristupačne, a podaci o radu mogu se uvijek praktično pozvati.  

Karcher visokotlačni perač HDS 10/20-4 MX

Bez kompromisa u svim pitanjima: maksimalan tlak, maksimalna dobavna količina. Visokotlačni čistač s vrućom vodom HDS 10/20-4 MX, opremljen 4-polnim elektromotorom s vodenim hlađenjem i s ugrađenim bubnjem za namatanje crijeva s 20 metara visokotlačnog crijeva, najsnažniji je uređaj iz Kärcher srednje klase. Inovativni eco!efficiency stupanj kao i precizno doziranje sredstva za čišćenje i optimizirana tehnika plamenika smanjuju opterećenja za okoliš i za Vaš novčanik na minimum, dok patentirana tehnologija mlaznica, keramički klipovi, turbo puhalo kao i odličan stupanj učinkovitosti pumpe osiguravaju najbolje rezultate čišćenja. Optimalno je također i rukovanje, koje se odlikuje, primjerice, pločom s instrumentima kojom se rukuje intuitivno, LED prikazima kao i promišljenim konceptom mobilnosti, što izuzetno pojednostavljuje rukovanje uređajem i njegov transport. Osim toga, jednostavni su i svi radovi servisiranja i održavanja, budući da su sve relevantne komponente lako pristupačne, a podaci o radu mogu se uvijek praktično pozvati.

Karcher visokotlačni perač HDS 11/18-4 S Classic

Ekološki prihvatljiv i snažan početni stroj u Super klasi visokotlačnih čistača s toplom vodom: zahvaljujući načinu rada eco!efficiency, preciznoj jedinici za doziranje sredstva za čišćenje, servisnom prekidaču za regulaciju tvrdoće vode i optimiziranoj konstrukciji plamenika, HDS 11/ 18-4 S Classic nudi ekonomičan rad i istovremeno izvanredne rezultate čišćenja. Prije svega, izvanredna učinkovitost pumpe, patentirana tehnologija mlaznica, ugrađeni keramički klipovi i turbo puhalo sve to čine mogućim. Sofisticirani koncept upravljanja s intuitivnom upravljačkom pločom i LED zaslonima osigurava jednostavno rukovanje, dok dva upravljačka valjka, veliki kotači s gumenim gumama i ergonomske ručke za potiskivanje također znatno olakšavaju transport stroja. Servisiranje se također može izvesti s minimalnom mukom, jer su sve relevantne komponente lako dostupne, a svi važni operativni podaci lako se mogu pronaći.  

Karcher visokotlačni perač HDS 5/15 U

HDS 5/15 U: Početnički uređaj u klasi visokotlačnih čistača s vrućom vodom uvjerava svojim promišljenim i inovativnim upright dizajnom. Ova vrsta horizontalne koncepcije uređaja ima za posljedicu malu težinu i vrlo kompaktne dimenzije. Tako je uređaj moguće vrlo jednostavno transportirati u osobnim kombi vozilima, a isto tako je i – zahvaljujući velikim kotačima i izvlačnoj ručki – vrlo mobilan na neravnoj podlozi. Vrlo visoki učinak čišćenja jamči usklađenost patentirane tehnologije mlaznica, turbo puhala i povećanog stupnja učinkovitosti pumpe. Komforan rad omogućuju EASY!Force visokotlačni pištolj, koji koristi reaktivnu silu visokotlačnog mlaza kako bi se sila držanja za korisnika smanjila na nulu, kao ie EASY!Lock brzi zatvarači, pomoću kojih je pripremanje i pospremanje uređaja pet puta brže u odnosu na obične vijčane spojeve. Jednostavno rukovanje kao i mogućnosti odlaganja crijeva i prskalice dopunjuju opsežnu opremu uređaja.

Karcher visokotlačni perač HDS 8/20 G

Naš visokotlačni čistač s vrućom vodom HDS 8/20G oduševljava količinom vode od 800 l/h i radnim tlakom od 200 bara čak i u slučaju najzahtjevnijeg čišćenja u građevini, komunalnim poduzećima ili za upravitelje zgrada. S pogonom na snažni benzinski motor zbog kojeg nije potrebno vanjsko električno napajanje, uređaj također uklanja tvrdokornu prljavštinu kao primjerice od grafita ili maziva. To osiguravaju visokoučinkovita i dugotrajna tehnologija plamenika kao i robusna pumpa s koljenastim vratilom. Pritom integrirani spremnik za gorivo zapremine 30 l omogućuje dugo vrijeme rada. Radi zaštite svih važnih komponenti uređaj HDS 8/20 G opremljen je raznolikom tehnikom sigurnosti koja uključuje termostatski i sigurnosni ventil, veliki filtar za vodu, nadzor temperature ispušnih plinova ili sustav za blago prigušivanje (SDS). Veliku ergonomiju, mobilnost, robusnost i jednostavno rukovanje osiguravaju, između ostalog, gume otporne na kvarove, upravljački kotačić s parkirnom kočnicom, ručke za guranje, sklopka za biranje jednim gumbom i stabilan okvir od čeličnih cijevi. Pribor poput visokotlačnog crijeva i visokotlačne cijevi za prskanje može se jednostavno spremiti izravno na uređaju.

Karcher visokotlačni perač HDS 9/17-4 C Classic

Snažni čistač HDS 9/17-4 C Classic je trofazni visokotlačni čistač s vrućom vodom iz kompaktne klase. Osim robusnog elektromotora s vodenim hlađenjem, uređaj također osvaja i s drugim opsežnim značajkama. Tu se, između ostalog, ubraja jedinstveni eco!efficiency stupanj, koji omogućuje posebno ekološki i ekonomičan rad. Jednostavno rukovanje osigurava centralnoupravljanje putem jednog gumba. Veliki kotači i upravljački kotač jamče odličnu mobilnost. Otporno kućište ima integrirane spremnike za sredstva za čišćenje i gorivo. Tu su još i praktični pretinci za odlaganje pribora, mlaznica itd. Dok EASY!Force visokotlačni pištolj koristi reaktivnu silu visokotlačnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu, EASY!Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u usporedbi s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robusnosti i dugovječnosti.  

Visokotlačni perač Karcher HDS 8/18-4 C

HDS 8/18-4 C je najjači visokotlačni čistač s vrućom vodom iz naše HDS-kompaktne klase. Trofazni uređaj s 4-polnim elektromotorom s vodenim hlađenjem pruža sve što se danas može očekivati po pitanju komfora u rukovanju, ergonomije i učinkovitog korištenja resursa. Jednostavno rukovanje jednim gumbom uvjerava korisnike jednako kao i iznenađujuće velika mobilnost, koju osiguravaju veliki kotači i jedan upravljački kotač. Dok EASY!Force visokotlačni pištolj iskorištava reaktivnu silu visokotlačnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu, EASY!Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u usporedbi s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robusnosti i dugovječnosti. Sigurnost pruža otporna šasija u kojoj su zaštićeno integrirani spremnici za sredstvo za čišćenje i gorivo. Korisni pretinci za pribor i alat dopunjuju široku paletu opreme uređaja HDS 8/18-4 C.  

S toplom vodom visokotlačni čistači čiste još bolje, uz tlak po izboru. Kärcher uređaji uvjeravaju maksimalnim komforom u rukovanju i najmodernijom tehnikom.