Karcher mlaznica za pjenu Advanced

168.04  (1,266.10 kn)
Kratka i praktična mlaznica za pjenu s podesivim kutom prskanja i spremnikom za sredstvo za čišćenje zapremnine 1 l. Kärcher pjenasta mlaznica je zbog svoje kompaktne izvedbe idealna za čišćenje automobila. Ostala svojstva: Rotirajući priključak (M 22 x 1,5) i podesivo doziranje sredstva za čišćenje putem upravljačkog mehanizma na samoj cijevi.

Karcher mlaznica za pjenu Basic 1, 350 l/h – 600 l/h

122.61  (923.81 kn)
U kombinaciji s našim VehiclePro sredstvom za čišćenje u pjeni RM 838 novo razvijena mlaznica za pjenu s posudom Basic 1 smanjit će potrošnju Vašeg sredstva za čišćenje za oko 50 posto. Konstruirana za visokotlačne čistače bez Servo-Control funkcije i sa snagom izbacivanja od 350 do 600 litara na sat, osvaja vrlo dobrom kvalitetom pjene, jednostavnim rukovanjem i kvalitetnim materijalima, kao što je, primjerice, osnovno tijelo od mesinga za dug životni vijek. Precizno doziranje izvodi se u 3 stupnja putem integriranom zaslona, koji također učinkovito sprječava slučajno pomicanje. Stabilni, ergonomski te, zahvaljujući svom obliku, iznimno čvrst spremnik sredstva za čišćenje ima veliki otvor za punjenje, navoj s više koraka za brzu zamjenu, kao i mogućnost dodatnog držanja na grlu.

Karcher mlaznica za pjenu Basic 2, 700 l/h – 800 l/h

122.61  (923.81 kn)
Visokokvalitetna obrada i uporaba robusnih dijelova, kao primjerice osnovnog tijela od mesinga, jamče dug životni vijek naše novo razvijene mlaznice za pjenu s posudom Basic 2. Koncipirana za visokotlačne čistače sa snagom izbacivanja od 700 do 800 litara na sat, koji nemaju našu Servo-Control funkciju, uređaj osvaja iznimnom kvalitetom pjene. Istovremeno će se kod primjene našeg VehiclePro sredstva za čišćenje u pjeni RM 838 potrošnja sredstva za čišćenje otprilike upola smanjiti. Integrirani zaslon omogućuje točno doziranje u 3 stupnja te isključuje slučajno pomicanje. Osim toga, stabilni, robusni i ergonomski spremnik sredstva za čišćenje zbog svog velikog otvora se jednostavno puni i brzo zamjenjuje.

Karcher mlaznica za pjenu Basic 3, 900 l/h – 2500 l/h

122.61  (923.81 kn)
Razvijena za Kärcher visokotlačne čistače sa Servo-Control funkcijom kao i snagom izbacivanja vode od 900 do 2500 litara na sat, naša nova mlaznica za pjenu s posudom Basic 3 osvaja svojim iznimnim svojstvima. Tako primjerice, uz istovremenu uporabu našeg VehiclePro sredstva za čišćenje u pjeni RM 838, osigurava uštedu sredstva za čišćenje od oko 50 posto te ima impresivnu kvalitetu pjene. Robusno osnovno tijelo od mesinga i drugi kvalitetni materijali jamče dug životni vijek. A pametno doziranje u 3 stupnja pomoću integriranog zaslona učinkovito sprječava slučajno pomicanje. Također i spremnik sredstva za čišćenje ima svoje specifičnosti: stabilni, ergonomski oblik pruža dodatnu mogućnost držanja na grlu, široki otvor osigurava jednostavno punjenje a navoj s više koraka brzu zamjenu.

Karcher mlaznica za pjenu s posudom DUO Advanced 2, 700 l/h – 800 l/h

306.26  (2,307.52 kn)
S DUO Advanced mlaznicom za pjenu Kärcher nudi savršeno rješenje za čišćenje s visokotlačnim čistačima koji imaju protok od 700 do 800 l/h, ali nemaju Servo Control. Mlaznica omogućuje korisniku da se izravno prebaci na rad pod visokim tlakom. Zahvaljujući robusnom tijelu od visokokvalitetnog eko mesinga, također je idealno prikladna za korištenje agresivnih deterdženata koji se mogu transportirati zahvaljujući čvrstom dvolitrenom spremniku s velikim otvorom za punjenje i dodatnim rukohvatom ugrađenim u vrat. Kut prskanja DUO Advanced 2 mlaznice može se fleksibilno podesiti prema potrebi, a integrirani zatvarač učinkovit je u sprječavanju nenamjernih prilagodbi preciznog, trostupanjskog doziranja deterdženta.

FJ 6 mlaznica za pjenu

26.54  (199.97 kn)
FJ 6 mlaznica za pjenu s posebno snažnom pjenom za jednostavno čišćenje svih površina kao što je lak, staklo ili kamen. Idealna za vozila, zimske vrtove, vrtni namještaj, fasade, stepenice, kampere, staze, zidove, žaluzine, terase, kolne ulaze itd. Volumen spremnika iznosi oko 0,6 l. Kärcher sredstvo za čišćenje uliti izravno u mlaznicu za pjenu, mlaznicu priključiti na pištolj i nanijeti pjenu. Doziranje sredstva za čišćenje moguće je komforno regulirati na mlaznici za pjenu (žuti gumb). Razina mlaza može se okretati po potrebi. Prikladna za sve Kärcher Consumer viskotlačne čistače klase K2 - K7. Idealna u kombinaciji s Kärcher Ultra Foam Cleaner-om.