Wetrok i Karcher sredstva za čišćenje učinkovito čiste i njeguje tekstilne površine.

Prikazuje se svih 8 rezultata

Wetrok Karpex sredstvo za čišćenje

99.88  (752.55 kn)
Za čišćenje tekstilnih podnih obloga. Ne pjeni se. Blago parfimisano. Bez izbjeljivača. Primjena: Za osnovno / intervalno čišćenje sintetičkih tepiha. Za sprej ekstrakciju i za čišćenje tepiha. Napomena: Nije prikladno za tepihe izrađene od vune/mješovitih vlakana ili drugih materijala osjetljivih na alkalije.  

Sredstvo za čišćenje tepiha RM 519

12.09  (91.09 kn)
Tekuće sredstvo za čišćenje s formulom za brzo sušenje za redovito čišćenje. Prikladno za tepihe, tapecirane površine, auto sjedala itd.

Univerzalni odstranjivač mrlja RM 769, 0,5L

33.55  (252.78 kn)
Svestrano i neotrovno univerzalno sredstvo za uklanjanje mrlja RM 769. Sredstvo za uklanjanje mrlja na bazi otapala prikladno je za mrljasto čišćenje svih tekstilnih podnih obloga i presvlaka, kao i za srednje i dubinsko čišćenje tvrdih površina otpornih na otapala, kao što su vrata, stolovi i ostala oprema i pribor. Snažno i ultrabrzo djelujuće sredstvo za uklanjanje mrlja pouzdano uklanja tvrdokorne mrlje koje nisu topive u vodi poput ulja, katrana, kreme za cipele, ljepila ili tinte i impresionira vrlo dobrim rezultatima čišćenja i visokom sigurnošću korisnika.

CarpetPro sredstvo za čišćenje tepiha u prahu

29.67  (223.55 kn)
CarpetPro Cleaner RM 760 Classic pruža profesionalcima u sektoru čišćenja zgrada isprobani i testirani prašak za dubinsko čišćenje za ekstrakciju raspršivanjem u dva koraka. Može se koristiti s našim Puzzi strojevima za raspršivanje kao i s našim strojevima za čišćenje tepiha kako bi se postigli impresivni rezultati čišćenja. CarpetPro Cleaner RM 760 Classic pouzdano uklanja svu prljavštinu na bazi ulja, masti i minerala s tepiha i drugih tekstilnih podnih obloga. Praškasta formulacija omogućuje lako i sigurno rukovanje i precizno doziranje, a istovremeno sprječava brzo ponovno zaprljanje.

Wetrok Retex sredstvo za čišćenje

14.95  (112.64 kn)
Univerzalno sredstvo za čišćenje vodootpornih sintetičkih i vunenih tepiha. Može se koristiti i kod ekstrakcijskog čišćenja. Bez posvjetljivača.

Wetrok-Retex sredstvo za čišćenje tekstilnih i tapeciranih površina 10 l

99.05  (746.29 kn)
Univerzalno osnovno i intervalno sredstvo za čišćenje vodootpornih sintetičkih i vunenih tepiha i tekstilnih površina. Bez izbjeljivača.

Wetrok Karpfom sredstvo za uklanjanje mrlja

27.75  (209.08 kn)
Pjena za čišćenje tekstila. Za jednostavno uklanjanje mrlja topljivih u vodi na tepisima i tkaninama za namještaj. Bez mirisa.

Wetrok Karpfrost sprej za otkanjanje žvakačih guma

16.98  (127.94 kn)

Wetrok sprej za zamrzavanje za jednostavno uklanjanje žvakaćih guma i elastomera.